DDS Sydøstjylland
DGI Sydøstjylland er en landsdelsforening, som består af ca 400 lokalforeninger fordelt i kommunerne Horsens, Hedensted, Vejle, Fredericia og Kolding - heraf udbyder cirka 60 af dem skydning.

Vores opgaver er primært at arrangere turneringer, størrer fællesskydninger og landsdelsmesterskaber for vores lokalforeninger.

Derudover kan vi rådgive og hjælpe foreningerne, så de på den bedst tænkelig måde kan pleje deres medlemmer.

En sidste opgave er at administrere de lokale skytter, deres klasseficeringer og deres stævneresultater.
DGI Sydøstjylland | Langmarksvej 45 | 8700 Horsens | Tlf.: +45 79404401 | sydoestjylland@dgi.dk